Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

"Just too...innegal"

Πήγα, χθες στον"Παρνασσό" και χάρηκα τη συναυλία "Just too...innegal"! Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά με έργα τῶν A. Piazzolla, Chick Corea, John Stevens, Jonhn Philip Sousa, Nicola Piovani, Arturo Marqeuez, Freddie Mercury, Μίκη Θεοδωράκη, Παναγιώτη Θεοδοσίου, Δημήτρη Μίχα κ.α.
Tρία κουιντέτα, χάλκινων και ξυλίνων πνευστών". Οι "Just brass", "Too bass" και "Q-innegal". Κλείσιμο της βραδιάς με το έργο του Παναγιώτη Θεοδοσίου "Overture for Woodwinds and Brass" που ερμήνευσαν μαζί τα τρία σύνολα σε μουσική διεύθυνση του συνθέτη. Απολαυστική βραδιά!
Νέοι μουσικοί, εξαιρετικοί σολίστες, αρμονικά δεμένοι μεταξύ τους. Οι διασκευές των αγαπημένων κομματιών, από τσαχπίνικες έως εμπνευσμένες. Ιδιαίτερα, η διασκευή των κομματιών του Piazzola, με καταγοήτευσε.
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω το κουιντέτο που μού άρεσε περισσότερο. Είχαν, το καθένα τον δικό του χαρακτήρα, τη δική του μουσική ψυχή!

Το κλείσμο, μια γιορτή, με όλους του σολίστες να ερμηνεύουν, υπό τη διεύθυνση του χαρισματικού Παναγιώτη Θεοδοσίου, τη σύνθεσή του!
Encore, παιδιά! Encore!
Π.Β.
21/o3/2012 
 
© Peggy Carajopoulou-Vavali 2012